Hieronder vindt u informatie over het bestellen van een proefdruk, levertijden of het aanleveren van foto's.

Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch.


Wanneer u een geboortekaartje heeft gevonden wat bij u past plaatst u de bestelling (met het definitieve aantal kaarten). Volg de stappen in het orderproces en rond de bestelling tenslotte af. Geef aan in het bestelformulier of u 300 grams wit of Biotop (cremé) papier wilt. Uw enveloppen worden hierop afgestemd.

 

Foto’s kunt u mailen naar info@anoukgeeftvorm.nl o.v.v. uw naam en het ordernummer. U ontvangt daarna een digitale proefdruk per mail.

 

Na goedkeuring van de digitale proefdruk ontvangt u kosteloos een proefdruk op papier! Zodat u kunt zien hoe het resultaat uiteindelijk gaat worden. 

 

Zodra het kleine wonder geboren is kunt u de definitieve gegevens mailen naar info@anoukgeeftvorm.nl o.v.v. uw naam en het ordernummer. De gegevens worden aangepast en u ontvangt nogmaals digitale proefdruk.

 

Als de papieren proefdruk is goedgekeurd gaan wij vervolgens over tot de productie van de kaarten. U ontvangt een mail als uw kaarten verzonden zijn.


Wanneer u een huwelijks- of jubileumkaart heeft gevonden wat bij u past plaatst u de bestelling (met het definitieve aantal kaarten). Volg de stappen in het orderproces en rond de bestelling tenslotte af. Geef aan in het bestelformulier of u 300 grams wit of Biotop (cremé) papier wilt. Uw enveloppen worden hierop afgestemd.

 

Foto’s kunt u mailen naar info@anoukgeeftvorm.nl o.v.v. uw naam en het ordernummer. U ontvangt daarna een digitale proefdruk per mail.

 

Na goedkeuring van de digitale proefdruk ontvangt u kosteloos een proefdruk op papier! Zodat u kunt zien hoe het resultaat uiteindelijk gaat worden. 

 

Als de papieren proefdruk is goedgekeurd gaan wij vervolgens over tot de productie van de kaarten. U ontvangt een mail als uw kaarten verzonden zijn.
Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, kunt u eerst een proefdruk aanvragen, zodat u zeker weet dat het kaartje helemaal naar uw zin is. Een proefdruk kost € 2,45 incl. btw. Uiteraard bent u niet verplicht om een kaart te bestellen wanneer de proefdruk niet bevalt.

 

Wanneer u een mooi kaartje heeft gevonden op de website klikt u op het drop-down menu. Onderaan in dit menu staat “1 proefdruk”.  Volg dan de stappen in het orderproces en rond de bestelling ten slotte af. De proefdruk wordt zo spoedig mogelijk verzonden per post. 

 

Let op! Dit is geen proefdruk met uw eigen gegevens.


Bij familiedrukwerk kunt u kiezen uit 2 verschillende papiersoorten. 300 grs wit of 300 grs Biotop (cremé) papier. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling en bepaalt zo het karakter van uw kaart. Geef op het bestelformulier aan het einde van het bestelproces aan welke keuze u graag wenst.
Heeft u een leuk rompertje of t-shirt gevonden? Volg de stappen in het orderproces en rond de bestelling tenslotte af. U kunt aangeven in het bestelformulier aan het einde van het orderproces welke tekst u op uw kleding gedrukt wilt hebben.

 

Ook foto's gedrukt op kleding is mogelijk. Wilt u hier meer info over stuur dan een mail naar info@anoukgeeftvorm.nl.


Heeft u een leuke familie- of geboorteposter gevonden? Volg de stappen in het orderproces en rond de bestelling tenslotte af. U kunt aangeven in het bestelformulier aan het einde van het orderproces welke gegevens u op uw poster gedrukt wilt hebben.

 

De poppetjes bij de familieposters worden automatisch aangepast aan het aantal namen. Geef duidelijk aan welke namen en welk geslacht er bij de desbetreffende naam hoort.

 

Indien er op de poster een foto gebruikt is, kunt u uw eigen foto mailen naar info@anoukgeeftvorm.nl o.v.v. uw naam en het ordernummer.
Indien u een product wilt bestellen waarbij u een eigen foto kunt aanleveren dan kunt u deze mailen naar info@anoukgeeftvorm.nl o.v.v. uw naam en ordernummer. Zodat we ook zeker weten dat de juiste foto bij de juiste order wordt gebruikt! Zijn de bestanden erg groot dan kunt u ook gebruik maken van WeTransfer. De foto's die in de voorbeelden van de kaartjes gebruikt zijn komen van een beeldbank deze zijn alleen als voorbeeld bedoeld.


Aan het einde van het bestelproces verschijnt er een bestelformulier. Hier kunt u alle gegevens/tekst/namen en dergelijke invullen die betrekking hebben op de door u bestelde producten/artikelen. Daarna kunt u het formulier verzenden.
De levertijd is 1-2 werkdagen binnen Nederland. We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren. Meestal lukt dit prima maar als het erg druk is kan het gebeuren dat het een dag langer duurt. Als uw bestelling klaar is om verzonden te worden ontvangt u een e-mail. 

 

Een proefdruk en/of bestelling van uw kaartjes worden met PostNL verstuurd. We hebben geen controle over de postbezorging. Hier kan in drukke tijden (bijvoorbeeld rondom feestdagen) vertraging ontstaan. Houdt hier rekening mee als u een bestelling plaatst. 


Wilt u de bestelling graag ophalen? Dat is mogelijk op afspraak! Uw bestelling staat dan klaar op het afgesproken tijdstip. Neem contact op om een afspraak te maken. Dit kan via de mail info@anoukgeeftvorm.nl of per telefoon 06 - 173 95 056.
Bij Anouk geeft Vorm kunt u betalen met iDeal, direct na het doorlopen van het bestelproces. Uw bestellingen worden geproduceerd zodra wij de betaling hebben ontvangen. De prijzen zijn weergegeven inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen de aangegeven levertijd te versturen.


Artikelen die niet kunnen worden verzonden in een envelop worden verzonden in een brievenbusdoos of een stevig kartonnen A4 envelop, daarvoor rekenen wij € 4,50 incl. btw.

 

Artikelen die niet in een brievenbusdoos of kartonnen envelop passen worden verzonden met pakketpost. Voor het verzenden van pakketpost rekenen wij € 7,25 incl. btw. 

 

Bij bestellingen van wenskaarten e.d. worden de portokosten berekend aan de hand  van het gewicht.

 

Voor het verzenden van bestellingen naar België en Duitsland rekenen wij andere tarieven
De geboorte-, huwelijks- en jubileumkaarten worden geproduceerd op 300 grs papier. Al deze kaarten wegen minder dan 20 gram en kunnen dus met een postzegel 1 worden verstuurd naar familie, vrienden en kennissen.


Controleer zo snel mogelijk na ontvangst van uw bestelling of alles compleet en naar wens is aangekomen. Het kan voorkomen dat er iets ontbreekt of beschadigd is tijdens het verzenden. Meld dit zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen, zodat we hiervoor een gepaste oplossing kunnen zoeken. Na 7 dagen geven wij geen garanties meer op uw bestelling als er schade is ontstaan door verzenden of op ontbrekende/ foutieve leveringen. Uw bestelling dient in de originele verpakking retour te worden gestuurd. Graag de orderbevestiging bijvoegen. De kosten voor het retour zenden van uw bestelling zijn voor eigen rekening.